Genieten..

Na een mooie herfst start boffen we met elke warme zonnestraal. De blaadjes van de bomen zijn al aan het verkleuren. En de frisse buitenlucht voelt nog heerlijk aan. Ik kan zo genieten van de afgelopen paar maanden die wij dit jaar hebben mogen ontvangen van moeder aarde. Zij zorgt voor ons, zij draagt ons, en ze koestert ons.

Ook vandaag ben ik met Sary toch nog even heerlijk wezen wandelen door het bos. Helaas lukt het niet om deze kleine meid momenteel vrij los te laten. Ze is echt aan het puberen en luistert zeer selectief. Lees dus; Alles en iedereen behalve mijn stem. Een wandeling dus waarbij ze merendeels echt aan de lange looplijn moest. Pech voor Sary, maar haar kennende heeft ze ook heerlijk genoten hoor.

Halverwege de wandeling grazen er Schotse Hooglanders. Stilletjes en kalm benaderen we ze. Wat zijn ze toch mooi, en zien ze er woest en wild uit. Vanaf een klein afstandje aanschouwen we deze prachtige grazers. Wat een heerlijke dag hebben we vandaag weer. “Nature on it’s best”. Ik houd er wel van niet te koud, en mag altijd warmer. Vanavond nog even rustig aan, en dan een heerlijk weekend in het vooruitzicht met nieuwe ontmoetingen en mooie intenties. Maar nog even een klein inspiratie voor jullie om te delen.

Kijk eens met een andere blik in de spiegel. Gebruik de spiegel niet om jezelf te beoordelen, maar als een poort naar de toekomst.

Stel je eens voor hoe jij eruit ziet als je straalt met al je talenten en kwaliteiten. Er is maar één plek voor jou met al jouw kwaliteiten.

Als jij ‘m niet inneemt, blijft die leeg. Als je op de plek van een ander staat, houd je de unieke plek van een ander bezet. Waar sta jij?

Fijn weekend!!

Yufen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.