Agenda

Overzicht van de diverse activiteiten

Wil jij graag meedoen met één van onze activiteiten, bekijk dan hieronder onze agenda met alle beschikbare datums voor de komende periode. Vanwege werkzaamheden in het weekend en/ of individuele sessies, kan het zijn dat je mail pas wat later wordt beantwoord.

Ben je op zoek naar het overzicht van de ceremonies?

"Ik heb enkele weken geleden bij Power Coaching een stilte weekend ervaren..................Het gaf me een zeer warm, sereen en aangenaam gevoel alsof ik de wereld aankan. Ik voelde mij compleet Zen, zonder woorden was ik in de zevende hemel. De stilte bracht me op een natuurlijke manier naar de kern wie ik werkelijk ben. De stilte weekend was voor mij een zeer leerzaam, inspirerend en hartverwarmende ervaring. Dankjewel lieve Yufen voor je vertrouwen en warmte."
Rachel
België
5/5

Elke derde dinsdag van de maand hebben wij een Cirkel van Compassie, deze avonden zijn vrij toegankelijk, maar een vrijwillige donatie is meer dan welkom. Wil jij ook meedoen, meld je dan vooraf nog wel even aan. Inloop is vanaf 19:00 uur, en we starten rond 19:15 uur, deze ceremonies duren tot ongeveer 21:30 uur.

Onze eerstvolgende Stilte weekend staat gepland voor het weekend van 10-12 mei. Er is slechts plek voor 5 deelnemers. Lees hier voor meer info 

Een Terugkom avond voor iedereen die deel heeft genomen aan een Ayahuasca (analoog) ceremonie. Deze wordt binnenkort aangeboden.