Tarieven

Toets met euro teken
” It is never to late to change the direction that your life is going in”

Tarieven Power Coaching

Ayahuasca Analoog dagceremonie145,- euroincl. lichte veg. maaltijd
Ayahuasca Analoog avondceremonie185, euroincl. lichte veg. maaltijden
Ayahuasca Analoog Weekendceremonies295,- euroincl. lichte veg. maaltijden en Workshops
Ayahuasca (Caapi) Avondceremonie195,- euroincl. lichte veg. maaltijden
Ayahuasca (Caapi) Weekendceremonie325,- euroincl. lichte veg. maaltijden en Workshops
Ayahuasca ceremonie Individueel295,- euroincl. lichte veg. maaltijd
Ayahuasca Coaching250,- euro per dagdeel max. 4 uur incl. lichte veg. maaltijd
Cirkel van Compassievrijwillige donatie (niet verplicht)meditatiekussen lenen? Dit kan voor een symbolische bijdrage van 1,- euro.
Personal Coaching60,- euro per uur
Personal Training55,- europer uur
Stilte+ Weekend325,- euroincl. ceremonies, maaltijden, overnachtingen
Intuïtieve Massage80,- europer uur
Vrouwen ceremonies175,-incl. lichte veg. maaltijden

Betalingen zijn mogelijk in: Contanten,  Bank overschrijving, Tikkie of per Paypal.

Er zijn ook mogelijkheden voor eigen samengestelde groepen mogelijk, Wil je de mogelijkheden bespreken, neem dan zeker even contact op. Voor de individuele sessies geldt dat deze doorgaans plaats vinden op een doordeweekse dag, wil je de sessie in het weekend plannen dan geldt er een ander tarief.

Ik ben van mening dat het voor een ieder mogelijk zou moeten zijn om hulp te krijgen op wat voor vlak dan ook. Waar de één wat meer moeite heeft om maandelijks rond te komen, heeft de ander het ruim te besteden. En toch wil ik iedereen de mogelijkheid bieden om samen tot een oplossing te komen. Elke extra donatie komt ten goede voor een ieder die het misschien heel hard nodig heeft, jouw donatie aan één van onze activiteiten zal worden gedeeld met een ieder die het misschien niet zelf kan veroorloven om deel te nemen. Neem gerust contact op als je hier vragen over hebt.

Alle bedragen zijn incl. BTW. (Indien de factuur zakelijk dient te worden ingediend neem dan even contact op voor een factuur op naam.

In de Kluwer belastinggids van 2013 staat het volgende:

“Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding onder voorwaarden aftrekbaar. Er moet voor de fiscus sprake zijn van ‘individuele advisering van sollicitatieactiviteiten, carrièreadviezen, psychologische tests, ondersteunende workshops’. Wanneer je als particulier de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding zelf betaalt, dan kun je deze inclusief de BTW voor de inkomsten belasting als studiekosten aftrekken. Tenminste als het doel ervan is verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en dat met het oog op verwerven van inkomen. Van belang is ook dat de studie of opleiding plaatsvindt in het kader van een leertraject. Daarvan is sprake als het verwerven van kennis plaatsvindt onder enige loopbaanbegeleiding of toezicht van een derde.” 

  • Als er sprake is van een leertraject (je doet kennis op onder begeleiding of toezicht), kun je de kosten hiervan aftrekken van de belasting; je krijgt daardoor, afhankelijk van je inkomen, 30% tot 50% van de kosten terug van de belastingdienst. Er moet voor de aftrekbaarheid altijd verband bestaan met inkomensverwerving en/of verbetering op de arbeidsmarkt. Er is een drempel van 250 euro (de kosten daarboven kun je aftrekken).
  • Stel, je bent ZZP-er; de continuïteit van je bedrijf en alle aspecten van de bedrijfsvoering komen op jou aan. Dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat je goed kunt omgaan met stress en dat je hoofd- en bijzaken kunt onderscheiden, zodat je bedrijf goed loopt. Jouw persoonlijk functioneren is dus  cruciaal voor je bedrijfsvoering. Zowel een mindfulnesstraining als een coachtraject draagt hier in belangrijke mate aan bij. Daarom kun je de kosten hiervan opvoeren.

De BTW kun je volledig terugvragen. Ook reis- en verblijfskosten kun je volledig opvoeren als kosten.

NB Er zijn diverse teksten en aanwijzingen te vinden op internet. De belastingdienst omschrijft niet alles even uitgebreid, dus het is zaak om de eisen zelf te interpreteren. Vanuit mijn ervaring adviseer ik (ten tijde van het schrijven van dit artikel) bovenstaand advies. Check altijd zelf bij je eigen accountant hoe de regels te interpreteren voor jouw bedrijf.