Ayahuasca Ceremonie mogelijkheden

Welke Ayahuasca ceremonie voelt het beste aan

Wij bieden verschillende mogelijkheden in Ayahuasca ceremonies aan, ervaar welke ceremonie het beste bij je past. Wil je weten welke datum er een ceremonie wordt verzorgt, bekijk de agenda om jouw datum vast te zetten.  Bekijk onze tarieven zijn om deel te nemen aan één van de mogelijkheden.

Reserveer jouw plek nu voor één van onze activiteiten.

Hoe ziet een dagceremonie er uit

Een dagceremonie is overdag, het duurt gemiddeld van 10:00-20:00 uur. Doordat er niet echt een eindtijd aan een Ayahuasca ceremonie is vast te leggen, zullen we nooit iemand zomaar laten gaan omdat het moet. Het is handig als je vervoer naar huis kunt regelen, zodat je, je daar geen zorgen om hoeft te maken. Gemiddeld duurt een Ayahuasca reis in totaal 6 uur. Een dagceremonie is vrijwel altijd in een groepsverband. Vaak is het zelfs zo, dat de er bijvoorbeeld een gemeenschappelijke thema naar boven kan komen, alhoewel de reis zeer individueel is, dit hoeft zeker niet het geval te zijn.

De avondceremonie

Bij een avondceremonie maken we gebruik van de mooie energie van de avond. Het voordeel is dat je geen zorgen meer hoeft te maken hoe je thuis komt. We starten rond 17:00 en eindigen de volgende dag rond 12:00 uur. De volgende ochtend vind er een ontbijt plaats, dit is gemiddeld rond een uur of 9:30, waarna er een nabespreking volgt van de deelnemers. Dit kan extra verhelderend zijn doordat je dit deelt met gelijkgestemden, en je hierdoor ook wat meer inzicht krijgt in je eigen proces.

Individuele ceremonie

Tijdens deze ceremonie is alle aandacht voor jezelf, en zal je in ieder geval niet kunnen worden afgeleid door externe factoren van de groep. Soms is het heel fijn om lekker volledig bij jezelf te kunnen zijn in een veilige en liefdevolle setting. Er wordt alle tijd genomen voor de voor- en nabespreking.

Vrouwen ceremonie

Tijdens deze ceremonie maken we een prachtige cirkel vol helende energie in een veilige bedding. Indien je geroepen voelt door de plantenspirit en je zou de verbinding willen ervaren met zusters die samen met jou op zoek zijn naar zichzelf, nodig ik je van harte uit om ook in de cirkel te stappen. Laten we samen onszelf helen ten goede van het algemene collectief. Ik nodig je uit om vooral jezelf te zijn, en alles wat er mag komen te omarmen.

Ayahuasca coaching

Bij deze sessie krijg je niet een volledige dosering, hierdoor zal je dus bewuster kunnen kijken naar het proces waar je mee bezig bent, en daar ook bewust het proces besturen, het voordeel is dat je verstand het niet kan blokkeren. Deze sessies duren gemiddeld 4 uur. De sessie worden niet in groepsverband aangeboden maar zijn individueel en op afspraak.