Bang voor angst

De laatste paar weken zijn er voor mij persoonlijk een heleboel dingen gebeurd op het gebied van het persoonlijk ontdekken.

Ik heb hierdoor een boost aan inspiratie die ik dan graag verwerk. Het kan op allerlei manieren zijn. Wat voelt een goede flow dan lekker! En toch is er dan een klein stemmetje die aan mij vraagt; “Zeg weet je zeker dat je gelukkig bent, heb je dan nu alles wat je wilt hebben?”.

 Ik voel een kleine sabotage aankomen, direct vul ik allerlei gedachtes er voor in de plaats om de vraag te negeren…. Ja dan blijft het toch wel knagen. Hoe nu hier mee om te gaan. Ik zit dan heel even weer in mijn meditatie, als inzicht hoor ik tegen mij zelf zeggen. Ja hallo, je weet toch heus wel wat je angst is? Je weet nu eindelijk dat die Nee als antwoord, jou toch heel erg heeft beïnvloed ergens, en je koppelt er zelf een emotie aan. Niet echt handig zo!

Ik was dus bang om in aanraking te komen met teleurstelling, of die nou van mij is of voor een ander, ik voelde mij er schuldig door? Ja een gekke conclusie, want dat is nergens voor nodig. Ik mag nu echt van mij zelf houden, zonder schuldgevoel. En jeetje wat is het fijn om nu zo bewust te mogen leven in het nu, in een goede balans. En misschien moet ik wat vaker de eerste stap nemen om uitdagingen gewoon aan te gaan, in plaats van erover te fantaseren. Of bang zijn om als antwoord een nee te krijgen.

En ik heb zeker bijna alles wat ik wil hebben in het leven, maar echt gelukkig ben ik al. En wat die angst betreft, dat doe ik voor de liefde, deze is namelijk altijd oneindig plus 1. Nu nog mijn twinflame weer omarmen…☺️ dan is mijn plaatje compleet.

Van ❤️ tot ❤️

Yufen

Bron foto: gemaakt dec. 2014, Nusa Lembogan, Bali, Y. Sun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.