Clean 9

Mijn laatste paar dagen zijn niet geheel volgens planning verlopen helaas. Het verliezen van een dierbare kan je nooit plannen.

Doordat ik toch niet geheel wilde stoppen met het programma ben ik er op een iets andere manier toch mee doorgegaan. Ik heb wel dagelijks de Aloe Vera gel ingenomen, en daarnaast wat voedingssupplementen met een extra boost aan vitamine B12. Ondanks een emotioneel heftige week, heb ik mij zoveel mogelijk aan het schema gehouden.

Mijn resultaten over het algemeen op dag 9 zijn toch nog een aantal cm kwijt en het gewicht is stabiel gebleven. Mijn energie niveau is eigenlijk naar omstandigheden behoorlijk stabiel. En daar verbaasde ik me toch wel op de positieve manier over😃
Ik had gelukkig nog wat extra Aloe Vera gel in huis dus ik ga hier ook mee door, vooral omdat ik merk dat dit wel heel goed voor mij heeft gewerkt. Een uitgebreid verslag zal ik ergens volgende week plaatsen, omdat ik nog wat langer het programma voortzet en nog heel even vanwege privé omstandigheden mijn verdriet wil verwerken en een plekje geven.

Op mijn FBO site kan je trouwens nog even neuzen naar de diverse artikelen die beschikbaar zijn. Mocht je hier nog vragen over hebben dan kan je mij altijd benaderen ook mobiel!
Tot gauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.