Daar waar alles is

Ruim een jaar geleden besloot ik om online te gaan, online met mijn gedachten, weerspiegelingen en reflecties van mijn interne belevingswereld. Wat ik toen nog niet wist, heb ik nu bereikt, en het is nog lang niet daar waar ik wil zijn.

Waar wil ik dan daadwerkelijk zijn, hoe harder ik zocht, hoe meer onvrede ik vond, dat is best confronterend, want wanneer laat je een zoektocht stoppen, en hoe doe je dat dan. Is het leven niet een complete speurtocht naar je missie, je levenslessen die je mag gaan onderzoeken. Is er dan ooit een voldoening of een grens waarbij je dat hebt bereikt, hebben wij niet een enorm groot EGO die steeds maar meer wil, en een enorme bewijsdrang hebben naar een ander toe, en hoe belangrijk is die ander, waar staat die ander voor.

wakeupcall-life-the-LIFE

Jaren lang heb ik diepe paden bewandeld, afgestompt van de wereld en vooral voor mijzelf, een harde Wake-up call startte mijn proces. De Wake-up call die ik nodig had om mijn keuzes te kunnen maken. De mooie en bijzondere en soms harde lessen die het leven je geven zijn van enorm grote betekenis geweest. Het is overal en in alles zichtbaar, in mensen die je op je pad tegen komt, je familie, (ex-) partner(s), vrienden, kennissen, en onbekenden, het is daar waar alles is en tegelijk ook niets.

Soms zijn er onverklaarbare dingen die op je pad terecht komen en deze onbeschrijfelijke momenten doen je realiseren dat er veel meer is dan dat wij denken te weten. Zolang wij blijven vasthouden aan oude patronen, zal je nooit bij je innerlijke zelf komen, de bron van alle antwoorden liggen hier namelijk opgeslagen. Als jij de vragen zal blijven stelledownloadn, zal het antwoord uiteindelijk komen toch. Of slaan we dan juist door doordat het antwoord onbevredigend lijkt, en raken we onszelf ook hierin weer kwijt. Bestaat er dus een antwoord, het enige is namelijk het antwoord waar jij vrede in kan vinden dat telt. Hoe ver wil jij gaan om antwoorden te krijgen en hoe gelukkig zal je dan met de uitkomst zijn.

Verder ingaande op mijn persoonlijke reis merk ik dat het steeds makkelijker wordt, makkelijker om dingen te accepteren zoals ze zijn. Want één ding is zeker ik sta achter al mijn keuzes die ik maak, of heb gemaakt en ik heb dat altijd omwille mijn eigen welzijn gedaan. Het wordt tijd om deze kennis te delen met jou.

Durf jij het aan…

Yufen

source photo Wake up: http://dariobusch.com/2012/05/wake-up-live-the-life-you-love/

source photo solutions: http://www.es3.co.za/Solutions.php?id=solutions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.