Dag 2 Detox met C9

De dag begon vandaag voor mij heel vroeg, ik was al om 7:30 wakker, en heb niet meer even stilgezeten of kunnen rusten, een druk schema hield mij lekker op de been. De afgelopen dagen had ik wat minder de tijd gehad om mijn huishoudelijke verantwoordelijkheden te ondernemen, en heb na mijn ontbijt, lees dus de tabletten, pure Aloe Vera, en water, nog even de stofzuiger erbij gehaald, de vaat gedaan, en nog wat kleine handelingen. Vervolgens ben ik vandaag zelf ook nog eens een kleine 30 minuten gaan fietsen op de sportschool en even in de sauna gaan zitten, een soort van dubbel detox dus. Ik heb de afgelopen weken nog geen sportritme op kunnen bouwen door diverse omstandigheden. En ik merk dat ik er wel naar verlang. Dus ik ben zoekende :) . De middag was al snel ingevuld met nog wat acquisitie en administratieve handelingen op de gym, Totdat de eerste les al weer startte vandaag tot een uurtje of 22:00, allen achter elkaar en geen pauzes op de dinsdagen. Mijn dinner (2 Garcinia Plus Softgels, pure Aloe Vera, en water), moest dus tijdens de lessen door ergens naar binnen worden gewerkt.

Vandaag had ik voor het eerst weer het hongergevoel, misschien dat ik gisteren gewoon echt te veel heb gedaan. Dus vandaag een advocado….ja sorry deze neemt niemand van me af :P, een appel en een stukje komkommer. Veel water over de gehele dag gedronken, want van de Garcinia Plus Softgels en de Therm tablet wordt je toch wel wat dorstiger van. Ook had ik vanavond heel even last van een opgeblazen gevoel, maar die is nu weg…

Ik kijk uit naar dag 3 want dit wordt een opmeet moment ik ben benieuwd of ik toch al een verschil heb kunnen creeëren in slechts twee dagen tijd. Ik krijg meer calorieën binnen, en ik mag morgen twee shakes hebben, dus ik ga ze variëren met wat tips van het boekje. De maaltijden wordt wel even zoeken, doordat alle maaltijden die in het boekje staan niet vegetarisch zijn. Dus hier moet ik zelf even mijn calorieën tellen, en ja dat wordt al wat puzzelwerk in de ochtend, met de wetenschap dat ook morgen weer een drukke dag wordt.

Ik houd jullie op de hoogte.

<3

IMG_0157

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.