Dag 3 Detox met C9

Zoals al eerder bekend, heb ik deze detox periode echt een volle agenda. En juist daarom heb ik niet gewacht tot een rustige aantal dagen om met de C9 te starten. Ik test de C9 dus uit onder best wel zware omstandigheden, weinig rustmomenten, en vrijwel constant in beweging. Of het verstandig is weet ik niet, tot nu toe gaat het echt gewoon goed, ik heb niet veel te klagen.
IMG_0157

Dag drie, dit was weer een opmeet moment. Ik voelde me goed, en ergens had ik het vermoeden dat er toch wel iets gebeurde en dat al na 2 dagen. En inderdaad er is al verschil met dag 1. Ik weeg niet heel veel doordat ik nou niet echt lang ben, maar volgens de weging van twee dagen ervoor was ik nu dus ruim 1,5 kg lichter, ook was er verschil in omtrek. Ik ben dus heel benieuwd wat er gebeurt nu ik weer mag eten. Want op dag drie heb je twee shakes in plaats van één. en mocht ik een maaltijd erbij hebben van max. 600 Kcal. Wat ik ook erg fijn vind, is dat ik niet meer de Aloe Vera 3x per dag hoef in te nemen. Alhoewel de smaak niet smerig is, drink ik toch liever water. Gelukkig hoeft dit nog maar enkel in de ochtend.

Na wat puzzelen met tijden en eetmomenten pak ik mijn oude routine op, dus mijn warme maaltijd naar de middag, het snack moment van de Fiber stick had ik ook verschoven. Verder had ik de shake dus tijdens mijn les moeten innemen om niet het honger gevoel te hebben. De dertig minuten beweging is uiteindelijk toch wel intensief geworden want, daar heb ik 12 rondjes bokspads vast houden gedaan voor de Ladies Only groep vanavond. Wat ik nu wel extra inneem zijn de vitamine B12 van Forever B12 plus. Mijn reguliere maaltijden bevatten verder geen vlees of vis, dus ik moet wat extra opletten dat mijn vitamine B12 niet te laag wordt. Ik heb verder ook nog extra vitaminesupplementen maar die gebruik ik tijdens deze C9 even niet. Vandaag heb ik eigenlijk niet echt fruit gegeten, als je vier druifjes meetelt wel, en gelukkig wel voldoende groentes. Al met al was het fijn om weer eens een warme maaltijd te nuttigen.

Morgen bereid ik de shakes met wat diepvries fruit en als ik zin heb gooi ik er wat spinazie door heen Why not, ga ik meteen door met de smoothie. Tip: bij de AH is het diepvries fruit deze week in de bonus, altijd handig ook als je klaar bent de C9 kan ik ze nog gebruiken voor mijn normale smoothies met groente en fruit.

Morgen wederom een mooie lange dag.

Ciao For Now,

Yufen  <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.