Dag 4 detox met C9

Het klinkt bijna alsof ik gewoon een grapje ofzo maak, ik voel me nog steeds echt lekker. Vanochtend had ik de vroege ochtendploeg op bezoek, en dus nog steeds geen regelmaat in mijn eetschema. Ik denk dat er de komende laatste dagen ook niet echt een schema in te vinden valt. Ik leef zo onregelmatig dat het een regelmatigheid wordt, ken je dat. Ik word me er dus erg bewust van hoe ik mijn maaltijden nuttig. Het mijzelf pushen om alles op te schrijven van de afgelopen dagen en de komende dagen, geeft toch weer inzichten in hoe ik er mee omga. Het is een soort uitdaging om deze 9 dagen gewoon vol te houden in al deze hectische en lekker volle agenda. En het brengt me ook tot een stukje begrip hoe ik op sommige dagen zo vermoeid ben. Eigenlijk zorgt deze Detox dus ervoor dat ik mijn ritme moet vinden in wat ik eet.

Vanaf dag 3 tot en met dag 9, hanteer je hetzelfde schema, dus ik pas hem enkel aan op mijn eigen behoeftes. Ik verschuif hier en daar wat met lunches of dinner. Ook heb ik nou niet echt een vast tijdstip. Gelukkig ben ik inventief genoeg en pas ik mij gewoon aan. Vanmiddag zat ik een lekkere werkflow en ik begon met mijn pompoensoep, gevuld met diverse groentes. Het totaal aantal kcal. zal zo rond de 250 zijn. Vervolgens nam ik een salade met een gekookt eitje, ook hiervan zal de kcal niet al te hoog zijn geweest. De shakes heb ik nog niet eens kunnen mixen, ik had geen blender in de buurt doordat ik niet thuis ben geweest vandaag, echter morgen zal ik zeker een foto posten van mijn gemixte shake, want dan ben ik de halve ochtend thuis. Doordat ik dus in die flow zat ben ik zelfs mijn Garcinia tabletten vergeten in te nemen, deze zorgen voor een minder honger gevoel, gelukkig heb ik er geen last van gehad.  In de avond heb ik wederom een stukje komkommer op en wat tomaatjes met een verse gember thee.IMG_5989

De Detox periode die ik momenteel heb, geeft een soort re-boost aan mijn lijf aan de ene kant, en aan de andere kant merk ik dat mijn vel strakker op mijn lijf gespannen word. Dus dit is dan toch een Win-Win situatie voor nu voor mij. Laat ik nog maar heel even de komende dagen afwachten. Ik ben ook heel benieuwd naar de overige bevindingen van de groep deelnemers die ook de C9 gaan doen. De eerste dame zal volgende week maandag al starten.

Voor nu ga ik zo lekker slapen,

Tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.