Dag 5 Detox met C9

Dag 5 zit erop, wat wordt het toch een routine, ik ben me heel bewust dat ik eigenlijk totaal geen ritme in mijn eetschema heb. Komt het doordat ik geen tijd maak om mijzelf te verzorgen met gezonde voeding, of dat ik gewoon echt tijdgebrek heb. De afgelopen dagen heb ik gewoon echt een heleboel moeite gemaakt om zo veel mogelijk een goed schema aan te houden om een honger gevoel te voorkomen. Het is de afgelopen best soms wel even pittig geweest. En deze vrijdag was ook dan eindelijk de eerste dag dat ik een smoothie kon maken in plaats van de standaard vanille shake. Ik heb voor deze shake dus een combinatie gemaakt met een kwart doosje blauwe bes en frambozen, wat ongezoete amandel melk en water, en een maatschepje Forever Ultra Lite.

Het was erg fijn om eens een andere smaak te proeven in plaats van de vanille. Dus absoluut een aanrader om deze lekker te combineren met bijvoorbeeld fruit.IMG_5995

Ik had vandaag een drukke dag en weer was ik dus niet thuis, ik had mijzelf ook niet heel erg goed voorbereid, en had gedacht dat ik toch wel iets eerder weer thuis zou zijn. Ik kwam vanavond dus pas laat thuis en had nog niet echt een warme maaltijd verorberd. ik heb dus eigenlijk door mijn slechte voorbereiding gewoon een avondmaaltijd heel laat gegeten. En ik moet zelfs zeggen dat ik geen honger heb gehad. alsof je lichaam zich een beetje aanpast. De C9 is geen dieet programma, het maakt wel een sprong naar een gezonder manier van leven makkelijker. Ik was na 2 dagen al 1,5 kg en morgen is er weer een meet en weeg moment. Ik ben benieuwd of er nu weer veranderingen zijn, want de afgelopen dagen heb ik natuurlijk weer meer calorieën binnen. Het belangrijkste is dat ik me topfit voel. En tjaa die balans das nog heel even zoeken.

Op naar dag 6!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.