De volgende stap

Het is lente, al lijkt het nog niet helemaal zo als je door het raam naar buiten kijkt. Het lentegroen is toch hier en daar al wel zichtbaar. De kleine knopjes die op ontspringen staan van de bomen trekken mijn aandacht. Wat is er toch een kracht aanwezig, vanuit de wortels om tot bloei te komen. De plantjes hebben de koude periode overleefd, en het lijkt alsof er niks veranderd. Geleidelijk zal het stukje natuur, in de betonnen jungle zich ook transformeren.

 Gisteren heb ik na een wat langere break in mijn meditaties, even een jumpstart gemaakt. Er is de afgelopen weken zo veel gebeurd. Dat ik soms ook even niet kan bevatten wat voor een impact dit allemaal heeft. Al ben ik in een algehele staat van bewustzijn, er glippen uiteraard zat momenten door, waar ook ik met wat lastigere situaties word geconfronteerd. Ik ben met heel wat dingen gelijktijdig bezig op de achtergrond, en het voelt goed om er mee actief te zijn. Maar waar maak ik pas op de plaats.

Even weer een reset van de mind, wat voelt goed, welke volgende stap onderneem ik, wat heb ik nodig. Laat ik dan maar beginnen met een grote lente schoonmaak. Even het huisje ondersteboven keren en alle naden kieren schoonmaken. Het schoonmaken zorgt ook voor een interne rust. Als alle stoffige plankjes en vensterbanken schoon zijn geeft het toch een heldere blik.

Dus binnenkort een workshop voor maximaal 5 vrouwelijke deelneemsters. Er zullen meerdere workshops plaatsvinden in de loop van het jaar.

In je kracht staan

Voor wie is deze workshop bedoeld?

  • Als je jouw eigen oerkracht wilt ervaren.
  • Stevig wil staan in je schoenen zonder er constant tegen te moeten vechten.
  • Een stukje zelfvertrouwen vanuit jouw innerlijke vrouw zijn.
  • Nu eindelijk de stappen wilt zetten waar je maar steeds de keuzes grootser maakt in plaats van specifieker.
  • Je wil weten wat belangrijk is voor nu.
  • In je kracht staan

De workshop duurt 3 uur in totaal, en de eerste volgende groep is opengesteld voor zaterdag 16 April.

Als je deze workshop boekt voor 1 April ontvang je 50% korting.

Je betaald dan maar 75,- euro, in plaats van 150,-euro

Lees gauw verder op de volgende pagina voor wat meer informatie.

Bron foto 1: http://www.arendlandman.nl/2011/03/bomen-als-metafoor-uitspraken-quotes-spreuken-spreekwoorden-en-citaten-over-bomen-voor-boomfeestdag-op-23-maart-2011-voorheen-boomplantdag/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.