Denken in mogelijkheden

Daar zit ik dan, na een hectisch drukke lange dag,  om vervolgens na een avondje heerlijk lesgeven, even bij te komen van de energieën van de dag….

Wat een bijzonder jaar is het ook geweest, heel divers met wat kleine dipjes en vooral exstatische hoogtepunten. Het voelde alsof we door een tijdzone zijn gegaan, en er met een hogere versnelling op voortstuwen. Heel gaaf om tijdens deze periodes ook nog eens met bijzondere maanstanden te hebben mogen werken. De avonduren zijn dan magisch mooi!

We hebben het ook best zwaar gehad met de negatieve energie die o.a. door de diverse media in stand is gehouden. Je wordt dagelijks geconfronteerd met waarschuwingssignalen. Raak je in een energieverlaging, of blijf je jezelf wel goed verzorgen?

Hierbij is het trainen van je lichaam momenteel een van de diverse mogelijkheden om je er tegen te wapenen. Het woord “trainen” is in de breedste zin van het woord.moon_and_mountains___peru__by_starbuck88Heel mooi hoe jij er ook mee aan de slag gaat.

Ben je nou toch in een fase beland waar je de balans kwijt bent, kijk of je een goede coach kan vinden, iemand die niet in boksjes denkt, of juist wel 😉

Ben je zoekende naar een goede coach, ik heb inmiddels wel een goed netwerk opgebouwd. Indien nodig verwijs ik je door naar de juiste Coach voor jou.

Een emotie kan je niet veranderen, het gevoel wel. Alleen kan het soms erg verwarrend zijn, en zie je door allerlei diverse denkpatronen, niet meer wie je daadwerkelijk wil zijn, en vooral wil voelen.

Keuzes maken op basis van intuïtie en verstand, vertrouwen op je gevoel. Het lichaam mag weer ontvangen, als het antwoord altijd Ja is, wat wil jij ontvangen?

Ik leef voorlopig maar met de dag en het uur, zelfs de minuten zijn heerlijk om te volgen.

De laatste dagen voor de voorbereiding en afsluiting van mijn sportjaar in Nederland. Ik zal nog heel wat kilometers maken in Peru. En ik kijk er ook echt naar uit. Heel bijzonder hoe het proces het afgelopen jaar zich heeft ontwikkeld tot dit niveau. Een gevoel van het Nu zijn. Zoveel leuke dingen om te doen, en te zien, daar wil ik zijn in het Nu.

Een jaar lang heb ik mij enkel gefocust op veel te kleine reisbeelden richting mijn bestemming, hierdoor belemmerde ik mijzelf, ik durfde heel even de stap niet te maken. Totdat het inzicht kwam, dat ik het niet zomaar uitstelde, het stond alleen nog niet vast. Soms dus met voordelen. Nu zit ik met de laatste voorbereidingen en ik mis nog zowat de halve lijst…. een beetje extra stress brengt dat wel met zich mee helaas. Dit zijn dus een van de vele nadelen, want die zijn er toch nog ook wel altijd aan verbonden als je dingen uitstelt waarvan je weet dat het toch moet gebeuren.

De conclusie is voor mij in ieder geval duidelijk….

Dus voor de laatste paar dagen, nog even heerlijk genieten hier in Nederland. Wens ik jullie nog hele fijne dagen toe voor de aankomende periode, geniet van elk moment.

Het leven biedt je altijd meer mogelijkheden, dan wat jij denkt, ik spreek uit ervaring, jij ook toch?

Tot zeer binnenkort.

Yufen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.