Een beter mens

Ik vraag me soms wel eens af. Of ik nu echt aan het genieten ben of dat ik toch stiekem mezelf ergens zo druk over maak dat ik het allang alweer vergeten was om te genieten.
De echt koude dagen van de winterperiode is nu echt wel pas een beetje aan het wegtrekken, het wordt nu echt weer warmer en de tuindeur kan weer lekker open blijven. Heerlijk om de broeiende warmte weer binnen te kunnen laten. En heel even tijd nemen voor mijzelf. 
Een moment voor mezelf die ik een aantal jaar geleden meekreeg van een Stagiare, “Minimaal 1 dag in de week is echt voor jou. Dan doe je echt wat jij wilt. Die afspraak maak je ook met jezelf en zet het ergens in de week vast”. De eerste paar keren dat ik er een poging aan toe waagde was voor mij echt zelfs wel even wennen… Het voelde zelfs een beetje als eerste instantie alsof ik het niet verdiende of zo….inmiddels is dit al helemaal goed gekomen en heb ik er totaal geen last meer van.
Wat je denkt is wie je bent…. Hoe ik dit merk? De mensen om mij heen…. Door te zijn wie je bent zorg jij voor de boodschap om anders te willen zijn, een beter mens! Ik ben het waard dus jij ook! “Ik ben wie ik ben, niemand meer, niemand minder”.

Een mooie afsluiter voor het weekend, en genieten is een keuze mooi mens!

X

Yufen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.