Elementor #2456

Ayahuasca

Ayahuasca hoor je, Ayahuasca voel je, Ayahuasca droom je, Ayahuasca roept je, Wat bedoelen ze er nou eigenlijk mee? Ervaar jij ook dat het plantenmedicijn je roept. Wil je een stapje verder in jouw zielenmissie als mens, op Gaia (Moeder Aarde).

Waarom

Je bent op een kruispunt beland in je leven, en je hebt even totaal geen idee wat de volgende stap is. En toch voelt het dat de tijd is aangebroken, dat je nu actie mag ondernemen. Zo iets onbekends en toch ook weer zo vertrouwd.

Welke opties

Welke mogelijkheden hebben wij?Dit kan individueel, of in een groep (eventueel zelf samengesteld). Verder kan je kiezen uit een dag-/ Avondceremonie, nu ook een heel weekend. In maar liefst twee avonden gaan we een laagje dieper.

What People Say About Us

Tijdens de ayahuasca ceremonie zorgt Yufen voor een veilige en liefdevolle sfeer. Ze voelt de energie goed aan waardoor ze precies weet wat te doen. Ze helpt je bij diepe en moeilijke processen door aandachtig te luisteren en te observeren en de juiste vragen te stellen. Zonder sturing, zonder oordeel. Hierdoor helpt ze je tot de kern te komen en helpt ze je steeds een laag dieper te gaan. Wanneer je de confrontatie met jezelf aandurft te gaan, zeker een aanrader!
Iris
Groep ceremonie
Yufen weet je met haar oprechte interesse en ongedwongen manier heel snel op je gemak te krijgen. Ze voelt goed aan wat nodig is, ook in het groepsproces en geeft dat echt de tijd en de ruimte. Ik heb dit als een veilige bedding ervaren, waardoor ik met een goed gevoel de ayahuasca ceremonie in kon gaan. De ceremonie heb ik als intens, bijzonder en zeer inzichtgevend ervaren. Yufen heeft me op meerdere momenten zeer adequaat en liefdevol bijgestaan waardoor ik dieper mijn proces in kon. Het was echt een verrijkende ervaring, die mij heel veel heeft gebracht. Dank je, Yufen, voor wie je bent ❤🙏
Tijdens een individuele ceremonie met Yufen, kwam ik na een lange zoektocht eindelijk bij de knelpunten, het was meer als duidelijk, dat ik zelf deze patronen in stand hield. Yufen haar liefdevolle begeleiding tijdens mijn pittige Ayahuasca ceremonie hielpen mij de inzichten nog beter te begrijpen. Inmiddels ben ik er een tijdje mee aan het oefenen, en het bevalt mij uitstekend. Zelfs mijn omgeving merkt een mega verschil aan mij. Niets meer als liefde en zeker een absolute aanrader!
Janey
Individuele ceremonie

Over Ons

Wil je aan een ceremonie met Ayahuasca in Rotterdam deelnemen. Wij zijn vanuit een zielenmissie op dit pad beland, en zien het als een “eer’ om jou te mogen (ont)-moeten. 

Kom thuis in de liefdevolle bron van eeuwige oneindigheid als Ziel. 

Wij lopen graag een stukje met je mee, om met elkaar te zijn en te delen. Zo groeien we allen naar een betere versie van ons zelf.

Misschien vindt je dit ook leuk

Disclaimer

De resultaten na de deelname aan een Ayahuasca ceremonie kunnen zeer succesvol zijn. Echter op de resultaten van de Ayahuasca ceremonie worden geen garanties gegeven. Een Ayahuasca ceremonie geschiedt op eigen risico. Niets op deze website is bedoeld ter vervanging van medisch advies of behandeling. De besproken methoden en inzichten zijn ter ondersteuning en niet ter vervanging van de reguliere medische gezondheidszorg. Bezoek een arts/ specialist voor medisch advies en/of behandeling.