I adore the Sun

Een van mijn favoriete wandelingen, zijn ook door het bos. Of het nu groen is of geel en verkalend aan het worden, ze zijn nog altijd een onderdeel van de natuur in zijn geheel.

Ik kon het vandaag niet laten om mijzelf te herladen met een boost van moeder natuur. Zo dichtbij de bron van de moeder aarde was ik al een tijdje niet meer geweest. Het was heel bijzonder hoe snel ik bij het lange stukje wilde zijn, om nog te genieten van de laatste avond zonnestralen. Een heerlijke lading van kracht schijnt toch nog heel diep in mijn hart. I do adore the Sun.

Ik kom helemaal opgeladen van een nieuwe boost met energie van het krijgen. Een heel mooi gevoel van de opmerking “je bent een krijger”… Echt alle informatie komt vanzelf toch… Of het nu de onjuiste keuze is of de enige goed doordachte juiste keuze voor jou is?

Wat maakt het dan toch bijzonder voor jou om te doen wat je nu doet?

Ik ga mijn laatste hoofdstuk afsluiten. Het komt vanzelf wel ergens ten goede een ontlading van al die pijnen in je lichaam die er uit willen.

Een kennismakingsgesprek is voldoende om te weten of jij een mooi proces durft te starten om ook nu iets te doen wat voor jouzelf is!

Een warme avond in een afkoelende nacht, fijne avond!

❤️


Bron foto: made by Yufen Sun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.