Ken je mij

Ken je mij, wie ben ik dan? Het liedje van Trijntje Oosterhuis, ik volg haar zo een beetje vanaf mijn jeugd. Ik ken niet echt heel veel nummers van haar, maar dit nummer vind ik heel intens diep mooi ❤️

Steeds meer mensen weten hoe belangrijk het is om jezelf te mogen zijn. Wie zijn we, wat doen we, waar staan we voor, en wat vinden anderen ervan. Waar ben jij een gedeelte kwijtgeraakt.

Waar sta ik voor: gelijke en eerlijke rechten voor elk levend wezen. Geen belemmeringen om jezelf te mogen ontwikkelen op elk vlak in het leven. Elke deelname, gesprek, of beleving is je eigen interpretatie. Uniek en bijzonder, leerzaam en liefdevol, en soms af en toe een beetje pijnlijk. Het hoort er allemaal bij. Sta je even stil, of ga je meteen door. Wat gun je jezelf?

Mijn echte voorbereidingen zijn getroffen. Ik ben er klaar voor…

Fijne en liefdevolle avond ❤️

Trijntje Oosterhuis, Ken je mij, RTL Late Night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.