Maskers uit het verleden loslaten.

lama passed away meditation

Hoe mooi zou het zijn als je in meditatiehouding de wereld verlaat. Je hebt geen zorgen meer. Je hebt verlichting in jezelf gevonden. Kan je je voorstellen wat je dan allemaal moet opgeven? Je hebt enkel het verlangen om verlicht te zijn. Daarnaast is jouw eigen houding geheel in te vullen naar eigen inzicht, ik deel het vanuit een perspectief die ik graag met jullie wil delen. Misschien helpen we elkaar hierdoor.

Sinds een aantal maanden bemerk ik een enorme verandering in mijn waarnemingen. En het gaat mij echt heel goed af. Wat bedoel ik nu eigenlijk met de vorige twee zinnen?

Het gaat in ieder geval over het perspectief wat jij op een moment werpt. Als deze teksten je al genoeg inspireren. Nodig ik je uit om gehoord en gezien te worden,

Laat je meevoeren in een mooie Cirkel van Compassie, op een oude wijze wat Siddharta Bhudda ook veel toepaste in zijn ontwikkeling naar verlichting. tree of life pattern

De energie van Kwan Yin zal er die avond ook merkbaar bij zijn. We worden opgedragen dit te doen voor de zoekenden onder ons, laten we de krachten en wijsheden in ons innerlijke tempel en balans een deel ervan helen ten goede voor het geheel van de zielen die zoekende zijn.

Ik help je een handje op weg, jij maakt het verschil. Ik nodig je uit om deze avond deel te nemen aan deze prachtige activiteit. Als je eerder wilt komen, neem wat lekkers mee om te delen, dan zullen we in ieder geval geen honger lijden. Vegetarisch of vegan is must. Ecologisch en regionaal is Top!

Deel dit bericht met zo veel mogelijk mensen, misschien is dat al voldoende aandacht voor nu. Ik start de volgende fase en zie de mogelijkheden, tijd om mijn kennis te delen.

Ben je er ook bij, meld je dan hier aan!

Remember Sharing is Caring!

Meer info over Power coaching is hier te vinden.

This night Will be dedicated to late Lama Ngodup Tenzin 🙏🏼🕉

May his trip homewards be safe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.