Over Power Coaching

“Follow Your Soul it knows the way”

Ik kan je wel wat meer vertellen over Power Coaching. Ik bied diverse activiteiten aan die allen te maken hebben met een verruiming van jouw eigen innerlijke (com)passie. Dit doe ik door een Veilige- oftewel, Heilige ruimte te creëren. Ook jij bent welkom in onze Tempel waar je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontdekken voor wie jij bent, of wilt zijn.

Iets wat je al je hele leven  doet, waar je nu last van hebt, kan je niet in één keer stoppen of veranderen. Misschien wil je zelfs heel graag alles begrijpen. En misschien ben jij ook een enorme “Control Freak”. Heel lastig als je niet weet waar dit vandaan komt. Dit zijn de ingeslopen patronen die we allemaal wel graag zouden willen doorbreken. Het is alleen een beetje lastig als je met een “blinde vlek” rondloopt. En misschien begrijp je jouw “spiegels” in het leven nog niet helemaal.

Jij bent de enige die jou volledig kent, en je kan tegen een stootje. En toch voelt het nu, dat je hulp mag inschakelen. Je hebt voor jezelf een redelijk duidelijk en helder beeld, wat jij belangrijk vindt om te begrijpen. En het kan ook maar zo zijn dat je het nog niet helemaal helder hebt, en je toch graag meer inzichten wil ervaren. Je herkent het vast wel.  Je bent op een kruispunt beland in je leven, en je hebt even totaal geen idee wat de volgende stap is. Het gevoel dat je ervaart kan zelfs erg spannend zijn. En misschien ook wel eng. En toch voelt het dat de tijd is aangebroken dat je nu actie mag ondernemen.

De hulp en inzichten die jij jezelf mag gaan geven, voelen zelfs als een nieuwe manier van leven. Bij Power Coaching zijn er verschillende opties mogelijk. Naast de Ayahuasca ceremonies bieden we onder andere, de Cirkel van Compassie, een Stilte+ weekend, Intuïtieve Massages, en Personal Coaching. Er staan voor de toekomst nog een aantal mooie workshops op de planning.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van onze open avonden of terugkom avonden? Dan moet je alleen nog jezelf even aanmelden voor de nieuwsbrief. Dus abonneer je voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. En je hebt wat nuttige informatie af en toe die ik door mag geven.

Onze missie

Elke keuze die je maakt is gebaseerd vanuit jouw eigen unieke identiteit op deze wereld. Dus ook als je zelf denkt dat je er niks aan kan veranderen. Je hebt de keuze om er iets van te vinden en er mee te zitten, vast te klampen, of het los te laten in welke vorm dan ook. Dit is het bestaansrecht van het leven op de planeet van de vrije wil. Laten we hier samen naar kijken wat jou momenteel blokkeert om dat kunnen doen waar jij gelukkig van wordt.

Men zegt; “Je weet dat je er klaar voor bent als moeder Ayahuasca je roept“.

Onze visie

Nog meer kracht en rust ervaren om weer in verbinding met jezelf te zijn. Vanuit je Soul Purpose en je kernwaarden in vrede leven als mens. Als jij deze plek niet inneemt, zal je jezelf te kort doen.  Door dit te mogen ontdekken in onze Tempel waar jij volledig jezelf mag zijn. Waar elk verhaal Heilig en veilig is. Waar je enkel je eigen kennis nog meer vergroot. Wat zou dan een reden zijn om het niet te mogen delen.

“Is Angst een slechte raadgever, of juist een goede vriend”

Door de oneindige krachtige bron van liefde en mijn energetische verbinding met al wat er is, kan ik je een stukje verder helpen in de juiste richting. Angst is een slechte raadgever, en toch moeten we deze krachtige emotie niet onderschatten. Het vertelt ons namelijk veel meer dan wij denken. Het is namelijk ook onze grote vriend.