Over Power Coaching

“Follow Your Soul it knows the way”

 

Ik kan wel wat vertellen over Power Coaching. Er is zo veel keuze is op het pad van zelfontdekking. En ik heb ook hier mijn bijdrage in. Ik bied diverse activiteiten aan, die allen te maken hebben met een verruiming van jouw eigen innerlijke (com)passie. Dit doe ik door een Veilige oftewel, Heilige ruimte te creëeren en jij de kans krijgt om jezelf te ontdekken voor wie je bent, of wilt zijn. Iets wat je al je hele leven met je draagt, kan je niet in één keer uitzetten. En toch willen we heel graag alles begrijpen. Het is soms alleen een beetje lastig als je met een “blinde vlek” rondloopt.

Jij bent de enige die jou volledig kent, en je kan tegen een stootje. En toch voelt het nu, dat je hulp mag inschakelen. Je hebt voor jezelf een redelijk duidelijk en helder beeld, wat jij belangrijk vindt om te begrijpen. En het kan ook maar zo zijn dat je het nog niet helemaal helder hebt, en je toch graag meer inzichten wil ervaren. Je herkent het vast wel, je bent op een kruispunt beland in je leven, en je hebt even totaal geen idee wat de volgende stap is. Het gevoel dat je ervaart kan zelfs erg spannend zijn. En misschien ook wel eng. En toch is de tijd aangebroken dat je nu actie mag ondernemen.

De hulp en inzichten die jij jezelf mag gaan geven, voelen zelfs als een nieuwe manier van leven. Bij Power Coaching zijn er verschillende opties mogelijk. Naast de Ayahuasca ceremonies bieden we onder andere, de Cirkel van Compassie, een Stilte weekend, Intuïtieve Massages, en Personal Coaching en onder andere Ayahuasca(analoge) ceremonies aan. Er staan voor de toekomst nog een aantal mooie workshops op de planning.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van onze open avonden of terugkom avonden? Dan moet je alleen nog jezelf even aanmelden voor de nieuwsbrief. Dus abonneer je voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. En je hebt wat nuttige informatie af en toe die ik door mag geven.

 

Onze missie

Elke keuze die je maakt is gebaseerd vanuit jouw eigen unieke identiteit op deze wereld. Dus ook als je zelf denkt dat je er niks aan kan veranderen. Je hebt de keuze om er iets van te vinden en er mee te zitten, vast te klampen, of het los te laten in welke vorm dan ook. Dit is het bestaansrecht van het leven op de planeet van de vrije wil. Laten we hier samen naar kijken wat jou momenteel blokkeert om dat kunnen doen waar jij gelukkig van wordt.

 

Men zegt; “Je weet dat je er klaar voor bent als moeder Ayahuasca je roept“.

 

Onze visie

Nog meer kracht en rust ervaren om weer in verbinding met jezelf te zijn, vanuit je soul purpose en je kernwaarden als mens. Door dit te mogen ontdekken in een veilige omgeving waar jij volledig jezelf mag zijn. En elk verhaal Heilig is, waar je enkel je eigen kennis nog meer vergroot. Wat zou de reden zijn om het niet te mogen delen.

“Is Angst een slechte raadgever, of juist een goede vriend”

 

Door de oneindige krachtige bron van liefde en mijn energetische verbinding met al wat er is, kan ik je een stukje verder helpen in de juiste richting. Angst is een slechte raadgever, en toch moeten we deze krachtige emotie niet onderschatten. Het vertelt ons namelijk veel meer dan wij denken. Het is namelijk ook onze grote vriend.