Onze begeleiders

Wie zijn wij

Hieronder een korte beschrijving van onze begeleiders

Yufen

Ik ben sinds 2002 werkzaam als (sport)coach bij Spider Gym geweest, en deed dit met enorm veel passie en plezier. Sinds 2012 ben ik mij steeds meer op het “therapeutische vlak” gaan verdiepen. Eind april 2010 kreeg ik een “wake up call” in de vorm van een aanrijding. Het was alsof er twee engeltjes op mijn schouders zaten, ik had geen zichtbare letselschade. Echter na het ongeluk had ik extreem last van lichamelijke klachten, die enkel erger werden. In de jaren die volgden ben ik op zoek gegaan naar mijn herstel. Een aantal behandelingen waren met een tijdelijke ontlading, en een hoop hadden geen resultaat.

Wie ben ik, waar sta ik, en hoe ga ik verder? Dit werd de grote vraag.

Zo kwam moeder Ayahuasca op mijn pad. Ik had mij bewust niet ingelezen of verdiept, ik voelde enkel de noodzaak om het in een veilige setting te mogen ervaren. En na wat zorgvuldige onderzoek, kwam ik uit bij de Zilverboom. Mijn soul purpose in het leven kreeg steeds meer richting. Na een heleboel ceremonies te hebben mogen ondergaan, kwam het volgende hoofdstuk. Het begeleiden met de spirit van moeder Ayahuasca. Daarnaast mocht ik één op één met mensen mijn ervaring vergroten. Met als resultaat dat ik begin 2018, ceremonies mag aanbieden in onze eigen centrum Power Coaching.

Door de oneindige krachtige bron van liefde en mijn energetische verbinding met al wat er is, kan ik je een stukje verder helpen in de juiste richting. Angst is een slechte raadgever, en toch moeten we deze krachtige emotie niet onderschatten. Het vertelt ons namelijk veel meer dan wij denken. Het is namelijk ook onze grote vriend.

Het begeleiden vanuit een veilige setting is de basis, en dit zorgt ervoor, dat ik de mogelijkheid heb om iets moois neer te zetten voor iedereen die het nodig heeft.


Raisa

Het gevoel wat er plaats vond toen ik hoorde over Ayahuasca was heel simpel ‘ik moet dit doen’, ik werd geroepen. Het was voor mij dan ook spannend op een mooie manier, ik heb er van binnen lang van tevoren naar toe geleefd. Tijdens alle moeilijke fases wist ik dat er ergens iets was waar ik overheen moest. Alles voelde en klopte om dit te doen, ik ontmoette moeder Ayahuasca dan ook in mijn eerste reis. Ze nam me mee aan de hand en heette me welkom terug. Vertrouwd en zeer herkenbaar kreeg ik in mijn eerste ayahuasca vele bevestigingen van de dingen die ik al wist ‘zo gek was het allemaal niet’.

Het was thuis komen en nog steeds. Het heeft mij de mogelijkheid gegeven om de bevestiging te krijgen wat er meer is, en maakt mijn leven lichter, helder en duidelijker. De moeilijke dingen die ik op heb kunnen lossen en inzien met behulp van Ayahuasca. Ayahuasca kan dat bieden wat jij mist of zoekt en ik hoop dat ik je mag bijstaan in de weg er naartoe in liefde.


Iris

Iris, heeft een liefde voor reizen, dans en ontdekken.

Zo heb ik op verschillende plekken op de wereld gewoond waar ik mooie mensen en culturen heb mogen leren kennen. Sinds jong dans ik al, omdat mijn lichaam nu eenmaal op muziek moet bewegen. Dit heeft me veel gebracht, op het gebied van connectie, flow, loslaten, overgave en avontuur. De laatste jaren ben ik me ook steeds meer gaan verdiepen in de innerlijke ontdekkingsreis.

Ik ben me gaan verdiepen in o.a. psychologie en NLP om meer tot het gewoon “zijn” te komen. Ayahuasca heeft me daarbij geholpen en inzichten gegeven waar oude pijnen vandaan kwamen en me bewust gemaakt van patronen waar ik nog in leef. Zo kan ik steeds meer vrij dansend door het leven gaan en steeds meer ontdekken op deze wereldreis.


Sary

Sary is nog een jonge enthousiaste dame, ze houdt er van om heerlijk hard te snurken, en als het erg heftig is voor een deelnemer dan komt ze je af en toe maar al te graag helpen. Ze kan heel goed aanvoelen, als iemand het misschien af en toe een beetje eng vindt. Ze kan dan bij je komen liggen, en soms pikt ze hier en daar nog wel eens een sok om er vervolgens hard mee weg te rennen.

Haar speelse aanpak zorgt er voor dat het eigenlijk allemaal wel meevalt. Als het tijd wordt om te gaan slapen dan zoekt ze een plekje zelf uit, en dat kan soms bij jou zijn. omdat ze nog echt in de groei is, kan ze af en toe nog haar spurt-kwartiertje hebben, even alle energie in de ruimte omkeren.

Meer info over de andere begeleiders volgen snel.