Cirkel van Compassie

Cirkel van Compassie

Cirkel van Compassie

In de Cirkel van Compassie ben je welkom als je de behoefte hebt om met gelijkgestemden te zijn. Heb jij altijd al willen leren mediteren, maar nooit de stap gezet om dit echt te doen? Je kan nu onder een geleide meditatie stapsgewijs leren mediteren volgens de Leer van de Siddhārtha Gautama, ook wel de Buddha genoemd. 

In de Cirkel van Compassie observeren we onze gedachten, en onderzoeken we onze eigen diepe verlangens om vrij te zijn van Panema. Je ziet de wereld vanuit jouw waarheid. Hoe behandel jij je omgeving ten opzichte van jezelf. Ervaar liefde voor jezelf, maak verzoening met die gekwetste delen van pijn in jou. 

Hier is er de ruimte om ervaringen in onze zoektocht te delen, en om onszelf daarmee te helen. Op deze avonden komen we dus meer te weten over onze eigen gedrag ten opzichte van mooie spiegels. In deze cirkels zijn de verhalen heilig, indien van toepassing, ze worden enkel gedeeld voor persoonlijke groei, en blijven in deze cirkel bewaard gebleven. 

Om ervaringen te leren delen en hier in te kunnen groeien, moeten we stapjes maken. Kwetsbaarheid is geen zwakte, maar een Kracht. Dus zoek steun waar je steun nodig hebt. Ik mag deze mooie Leer nu ook overbrengen. Jij bent welkom. Voel en ervaar zelf de warmte van een heilige cirkel. 

“Het leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt”

Wanneer

De Cirkel van Compassie is op elke derde dinsdag van de maand, wil je hier graag bij zijn? Aanmelding vooraf is noodzakelijk, en er zijn geen kosten aan verbonden. Maar begrijp jij ook dat deze diepe kennis gedeeld moet worden. Met behulp van donaties, kunnen we samen een groter bewustzijnsveld creëren in onze eigen omgeving. 

De Cirkel van Compassie is dus op basis van een vrijwillige donatie, verplicht je tot niks. Het is tijd om te kunnen helpen en delen, maar start eerst bij jezelf.

Wat heb je nodig

Indien je in het bezit bent van een meditatie kussen, is het handig om deze mee te nemen. Verder is het handig om makkelijke kleding aan te hebben.

Waar

Dit wordt momenteel in mijn eigen heilige ruimte gecreëerd. Wij zitten op de Essebaan 38, op de tweede etage aan de rechterzijde gevestigd in Capelle a/d IJssel.

Ik hoop je snel eens te zien in één van onze Cirkels.