Cirkel van Compassie

A statue of the Buddha from Sarnath, Uttar Pradesh, India, 4th century CE

Cirkel van Compassie

Wat:

Wat doet de cirkel van compassie met jou. Heel simpel, je ziet de wereld vanuit jouw waarheid. Hoe behandel jij je omgeving ten opzichte van jezelf. Ervaar liefde voor jezelf, maak verzoening met die gekwetste delen van pijn in jou. Voel en ervaar de warmte van een heilige cirkel. En heet jezelf welkom. Het is nooit te laat.

In de cirkel van compassie zijn we deelgenoot van het onderzoeken van ons eigen diepe verlangen om vrij te zijn van Panema. Hier is onder andere de ruimte om ervaringen in onze zoektocht te delen, om onszelf daarmee te helen.

Op deze avonden komen we meer te weten over onze eigen gedrag ten opzichte van mooie spiegels. In deze cirkels zijn de verhalen heilig, indien van toepassing, enkel gedeeld voor persoonlijke groei, en in deze cirkel bewaard gebleven.

Voor wie:

Heb jij altijd al wel interesse gehad in het leren mediteren, maar nooit de stap gezet om dit echt te doen? Ik heb diverse persoonlijke afleidingen gezocht om het niet te doen, maar voor mij is nu de tijd aangebroken dit weer op te pakken. Wil jij dit ook leren, dit kan bij Power Coaching in Capelle a/d IJssel. Binnenkort zal ik starten met het stapsgewijs leren mediteren volgens de Leer van de Siddhārtha Gautama, ook wel simpelweg de Buddha genoemd.

Om vervolgens ervaringen te delen en hier in te kunnen groeien, moeten we stapjes maken. Dus zoek steun waar je steun nodig hebt. Ik mag deze mooie Leer nu ook overbrengen. Jij bent welkom!

Duur:

Je kan ten alle tijden instappen. Maar er is momenteel maar beperkt plaats beschikbaar, als je nog niet je eigen meditatie kussen hebt.

Wanneer:

De Cirkel van Compassie is op elke derde dinsdag van de maand, wil je hier graag bij zijn? Stuur mij dan een berichtje voor alle details via info@power-coaching.nl, aanmelding vooraf is noodzakelijk, er is momenteel plek voor 7 geïnteresseerden, er zijn geen kosten aan verbonden. Maar begrijp jij ook dat deze diepe kennis gedeeld moet worden. Dan is dit heel welkom. Met behulp van deze donaties, laat ik samen met jullie een groter bewustzijnsveld creëren in onze eigen omgeving. Doe jij mee? De thee zal klaar staan.

De Cirkel van Compassie is met een donatie, op vrijwillige base, verplicht je tot niks. De gedeelde informatie van die avond mag gedeeld worden, het is tijd om te kunnen helpen en delen, maar start eerst bij jezelf.

Waar:

Dit wordt momenteel in mijn eigen heilige ruimte gecreëerd, gevestigd in Capelle a/d IJssel.

Het delen van deze boodschap wordt zeer gewaardeerd 

Warme groet

Yufen