Intuïtieve Massage

Intuïtieve Massages

verse bloemen
Foto van de ruimte op de achtergrond

Voor wie zijn de intuïtieve massages bedoeld?

Een pijnlijke schouder, of klachten in je rug, en niet weten waar het vandaan komt? De reguliere fysiotherapeut is telkens maar van een tijdelijke verlossing en de klachten komen na enige tijd weer terug. Een blessure waar je al wat langer mee rond loopt? Je bent het zat om steeds maar weer opnieuw je symptomen te bestrijden? En je bent er nu wel echt klaar mee?

De technieken die ik hanteer voor de massage, heb ik in de loop der jaren na intensieve opgebouwde kennisvergaring, verwerkt in een unieke behandelmethode. Nog belangrijker ik ga naar de bron van deze pijnklachten toe. Je zult na een aantal behandelingen de opgedane kennis zelf kunnen toepassen, zodat je jezelf kan blijven helpen genezen en zelf klachten voorkomen. Na elke behandeling krijg je tips mee, om de lichamelijke Stress Symptomen te herkennen, en uiteindelijk te voorkomen.

Zonder te dollen is dit de sleutel tot een pijnvrij leven, doordat je zelf de technieken kan gaan uitvoeren. Met als resultaat dat jij nooit meer hoeft te leven met een zeurende pijn. Je hebt dus uiteindelijk niet perse een behandelaar meer nodig. Zelfs als deze plekken op een niet zo comfortabel manier zelfstandig te masseren zijn.

Mijn werkwijze:

Na een kopje koffie/ thee start ik met een algemene massage. Met behulp van jouw verhaal zal ik dan intuïtief mij afstemmen op de pijnlijke zone. De massage zal hier een heel stuk intensiever kunnen aanvoelen. Je zal ervaren dat de pijnlijke druk veranderd op het moment dat de spier gemasseerd wordt, en je als je het dan geleidelijk aan los kan laten, zal het al een stuk aangenamer voelen. Met unieke massage technieken zorg ik ervoor dat je spieren zich weer kunnen ontspannen. Ook wel beter bekend als een spierknoop die je als een verharding onderhuids soms zelfs kan voelen.Je zal de volgende dag een beurse plek kunnen ervaren vanwege de toegepaste druk.

Enkele voorbeelden van lichamelijke stress-symptomen kunnen zich uitten in de vorm van o.a. :

 • Vermoeidheid
 • Slapeloosheid
 • Gevoel van uitputting
 • Pijn in de spieren (tintelingen/ jeuk/ spierspanning)
 • Nek en schouderpijn
 • Buikspanning/ buikpijn
 • Snelle ademhaling/ kortademigheid/ benauwd
 • Hoofdpijn
 • Beperkt zicht
 • Oorsuizen/ Tinnitus
 • Maagpijn/ buikpijn/ diarree/ misselijk
 • Hartkloppingen
 • Hoge Bloeddruk
 • Koud/ koorts
 • (Chronische)Hyperventilatie
 • Trillende handen

Bron: gezondheidsplein.tv

Als het zelf niet meer gaat, zal ik jou hierbij helpen, om in ieder geval stappen te maken naar jouw bewuste zijn, in het hier en nu. Kom van die drukke snelweg af en neem de tijd voor jezelf. Er kan er maar één de beslissing voor je maken, dat ben jij! Een goede massage kan duidelijk een verschil bieden.

Door middel van een intake bekijken we, hoe en welke stappen er kunnen worden gezet naar een pijnvrij leven in jouw lijf. En zeg nou eens eerlijk; wie wil dit nou niet.

De kosten voor de eerste intake behandeling is 125,- euro en ongeveer 1,5 tot 2 uur van je tijd.
—————————————————————————————

“Verwarring is dan ook slechts een doorgang naar een nieuwe en andere realiteit”
—————————————————————————————

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?? je bent hier niet zomaar beland. Er zijn al velen voor jou geweest, die een zetje de juiste richting op hebben gehad, om weer mooie ontwikkelingen te kunnen maken voor de toekomst. Wil jij ook een massage behandeling ondergaan, neem dan nu contact op via het onderstaande formulier.

Disclaimer:

Power Coaching.nl heeft de informatie en content op deze website met zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid en actualiteit ervan. Alle content aangaande medisch, inhoudelijke en gezondheidsinformatie is geleverd door diverse onafhankelijke mensen en entiteiten. Geplaatste content beschrijft algemene trends en situaties, waar geen enkele medische conclusies aan kunnen worden verbonden. Indien u altijd te overleggen met uw arts of andere professionele hulpverlener als u een individuele diagnose wenst. Voor content die wordt doorgeplaatst van Power Coaching.nl naar andere sites, geldt eveneens dat Power Coaching.nl geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt. Dat geldt ook voor alle gebruikte, genoemde en geplaatste deep- & hyperlinks naar andere platforms en sites.
Power Coaching.nl levert geen professionele medische adviezen. Heeft u medische, lichamelijke of psychische klachten, dient u altijd uw (huis)arts te raadplegen of een andere professionele hulpverlener.