Personal Coaching

Skype/ Telefonisch Consult

http://www.mooiopdefoto.nl/
Design by D von Dutch: www.mooiopdefoto.nl

Soms dan is Personal Coaching handig op het moment dat je vastloopt op beperkende overtuigingen. Soms zijn we te veel na aan het denken over de woorden die we graag zouden willen uitspreken, het gevoel dat je bang bent dat een ander je niet begrijpt, het gevoel om afgewezen te worden, het gevoel dat iets er niet toe doet. Al onze onbesproken emoties zorgen ervoor dat we gaan geloven in dat wat er is. Voor alle vragen krijg je standaard als antwoord een “JA”. Zo zal je tot verbazingwekkende ontdekkingen komen waarbij jij zal groeien.

Indien je vastloopt om alle inzichten die naar boven zijn gekomen tijdens een ayahuasca ceremonie te integreren, zijn er misschien wel een aantal blokkades die eerst moeten worden vrijgemaakt. Deze blokkades hebben we soms nog niet helder omdat dit onze “blinde vlek” is. Soms spreken we van een energetische blokkade, en deze kan je zelf niet zien, hier is er dus sprake van een sabotage om in jouw volledige potentieel te kunnen gaan leven.

Ik luister naar je en begeleid je naar jouw unieke pad, en zal daar waar nodig je de hulp bieden om vooruitgang te boeken. Wil jij ook meer in je gevoel leven in plaats van uit het hoofd.  Waar Niks moet, en alles mag ontstaan. En lukt dit niet zo goed?

“Jij bent, daardoor vind ik jou bijzonder”

Heb je tijdens je Ayahuasca reis oude overtuigingen gezien en moeite om datgene wat los mag worden gelaten echt los te laten?

Loop je rond met een zwaar gevoel die niet van jou is? En vraag je jezelf af of het ooit lichter wordt.

Welke oude beperkingen passen niet meer in jouw leven. Jij bent niet het verleden, je leeft niet in de toekomst… Jij leeft in het nu.

Indien je graag even telefonisch contact wilt, zijn de eerste 15 minuten zonder kosten. Mocht er nou blijken dat we iets meer tijd nodig hebben. Dan plannen we een nieuwe bel of skype afspraak in.

Neem contact met mij op voor een skype of een telefonische  sessie. Dan bekijken we samen wat de eventuele mogelijkheden zijn. De kosten voor deze sessie is: 65,- euro voor 1 uur.  Je ontvangt voorafgaand aan de sessie een Tikkie.

Power Coaching Rotterdam[/caption]