Stilte+ Weekend

Kom in stilte dichter tot jouw kern

Stilte+ Weekend

Je herkent het vast wel, de drukte om je heen is zo aanwezig, dat je even vergeet dat jij op de eerste plaats staat. Het is overal zo druk, en je kan nergens een plekje vinden om echt tot rust te komen. Thuis, werk, boodschappen doen, zelfs in de sauna zijn de mensen druk met anderen bezig. Even mediteren ergens op de dag helpt je en misschien zou jij dit wel in je dagelijks leven willen toepassen. Even een paar dagen waar JIJ centraal staat.. Dit is nu mogelijk!

Hoe ziet het weekend er uit

Op vrijdagmiddag komen we samen om elkaar te ontmoeten. Na de introductie hebben we onze eerste ceremonie, van de in totaal twee ceremonies met de plantenmedicijnen. Tijdens deze twee ceremonies zal er enkel gebruik worden gemaakt van de diverse instrumenten en stiltes. Na afloop zal er een lichte maaltijd aanwezig zijn.

De volgende ochtend na het ontbijt, en in de middag na onze aangepaste maaltijd, zullen er twee momenten zijn waarbij er een geleide meditatie is. Het overige gedeelte zullen we in Stilte doorbrengen. Rond 18:00 uur zullen we onze tweede ceremonie  ingaan. Na afloop zal er een lichte maaltijd aanwezig zijn.

“In de realiteit van Stilte kan er van alles ontstaan”

De volgende dag na het ontbijt zal er nog een geleide meditatie volgen om vervolgens de stilte te verbreken. Na een deelronde waar de bijzondere ervaringen worden gedeeld, komt er een tijd van afscheid nemen en nemen we de opgedane kennis mee naar huis.

Voor wie

Iedereen die het zichzelf gunt om in een serene sfeer een cadeau aan jezelf te geven. Ben jij bekend met Ayahuasca, dan zou dit wel eens een hele mooie volgende stap kunnen zijn om je eens te verdiepen in de waarheid van de Stilte. Ben jij nog niet bekend met dit prachtige plantenmedicijn, voel dan goed of dit ook bij jou past, of dat je eerst toch wat ervaring wilt opdoen in een “normale” setting.

Kosten

De kosten voor een Stilte+ Weekend zijn 325,- euro. Door een intieme setting,  is er slechts plek voor maximaal 5 deelnemers. Jezelf aanmelden kan door een mailtje te sturen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk alle overige info die nodig is ter voorbereiding voor dit weekend.

Trust your intuition, it is so much wiser than your mind