Stilte Weekend

Kom in stilte dichter tot jouw kern

 

De datum voor onze eerst volgende stilte weekend is bekend. Op zaterdag 29 en zondag 30 september zoeken wij de stilte op in ons zelf. Het is helaas al vol. Je kan op de hoogte blijven van de nieuwste datums. Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, en blijf sneller op de hoogte.

Je herkent het vast wel, de drukte om je heen is zo aanwezig, dat je even vergeet dat jij op de eerste plaats hoort. Het is overal zo druk, en je kan nergens een plekje vinden om echt tot rust te komen. Zelfs in de sauna zijn de mensen druk met anderen bezig. Even mediteren ergens op de dag, helpt jou, en misschien zou jij dit wel in je dagelijks leven willen toepassen.

Door middel van een dag vasten met enkel groente/ fruit smoothies en water/ thee verblijven we in stilte met elkaar. Er zullen een 3-tal verplichte momenten zijn over de dag waarbij er een geleide meditatie is. Je krijgt als opdracht voorafgaand aan dit stilte weekend om heel bewust op je voeding te letten.

“In de realiteit van Stilte kan er van alles ontstaan”

Momenteel ben ik aan het onderzoeken of ik dit weekend op een prachtige locatie kan verzorgen met een riante tuin. Dus je hebt de mogelijkheid om ook de natuur op te zoeken. Op zaterdag ochtend komen we samen om de intentie van dit weekend vast te zetten. We zullen wat tips en tricks delen. Vervolgens gaan wij tot de volgende ochtend enkel in elkaars samen zijn verblijven. Niks moet, (bijna) alles mag, In combinatie van vasten, meditaties, en een overnachting op de locatie.

De volgende dag na is er een licht ontbijt, hierna zal er wederom nog een geleide meditatie volgen om vervolgens de stilte te verbreken. Na een deelronde waar de bevindingen mogen worden gedeeld, komt er een tijd van afscheid.

 

 

 

 

 

 

Jezelf aanmelden kan door een mailtje te sturen.

 

Trust your intuition, it is so much wiser than your mind