Start detox met Clean 9

Om jullie een klein beetje op de hoogte te houden van mijn vorderingen heb ik besloten om mijn blog te gebruiken. Een simpele manier om mij 9 dagen lang te volgen.

Ik ben in aanraking gekomen met het product Clean 9 van Forever Living, via een oud collega. Zij had er zelf zeer positieve ervaringen mee, en ik dacht laat ik het zelf maar ondergaan. Ik doe meestal persoonlijk twee detox periodes in een jaar, en dit was dus precies op mijn pad.

Het clean 9 pakket bestaat uit de volgende samenstelling:

• Forever Aloe Vera Gel™ (2x 1 liter)

• Forever Lite Ultra™ (15 maaltijden)

• Forever Garcinia Plus™ (54 softgels)

• Forever Therm™ (18 tabletten)

• Forever Fiber™ (9 sticks)

• Meetlint

• Clean 9 werkboek

• Forever Shaker

Dag 1 tot en met dag 9 zijn dagelijks beschreven in het handige werkboek, zodat je precies weet hoe en wat. Ook kan je er zelf notities in maken om zo je vorderingen bij te houden. Ondanks een iets drukkere periode als normaal heb ik besloten om toch te starten met de Clean 9, en ga ik hier ook netjes verslag van maken.
Dus tot morgen❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.