Testimonials

Lees de ervaringen van andere deelnemers terug.

Sander
Voor een lange tijd was er weinig kleur in mijn leven. Ik kon momenten in het leven niet echt waarderen. Na een lange zoektocht ben ik ayahuasca tegengekomen, en besloot een ceremonie mee te maken bij Yufen. Bij aankomst voelde het direct al goed, de setting was mooi en alles voelde op een of andere manier vertrouwd aan, waardoor alle deelnemers erg open durven te zijn.
De ceremonie bracht de mooiste reis die ik ooit heb mogen meemaken. Ik voelde de eeuwigheid, vanaf het begin der tijd tot op het heden. In al die miljoenen jaren zit een heel kleine periode waar wij nu zitten, en dat heeft me doen beseffen hoe bijzonder het is om hier in het nu te zijn, met de mensen met wie je omgaat, met wie je momenten hebt gedeeld.
Door de reis ben ik veel meer dingen in het leven gaan waarderen. Overal om je heen is wel iets moois te vinden, als je maar goed genoeg kijkt. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door de warme en liefdevolle begeleiding onder leiding van Yufen. Ik ben normaal gesproken best gesloten, maar hier durfde ik me kwetsbaar en open te stellen. Het was echt een levensveranderende ervaring, en daar ben ik Yufen eeuwig dankbaar voor. Ik kan deze ceremonie bij Yufen daarom iedereen van harte aanraden.
Gaby
Lieve Yufen,
Bedankt voor je warmte, oprechtheid en goede begeleiding tijdens
de ayahuasca ceremonie. De hele setting klopte precies, de ruimte, muziek, zelfs de groepssamenstelling. Ook de andere begeleider en jouw hondje, zeker een toegevoegde waarde en wat super allemaal! Ik heb dat als zeer bijzonder en helend ervaren. De spirituele reis was spannend, intens maar bovenal heel verhelderend en ik ben dankbaar dat ik dit zo heb mogen ervaren. Er is zoveel voorbij gekomen wat best overweldigend was maar dan was jij daar altijd op het juiste moment met een troostend gebaar. Moeder  ayahuasca heeft mij inzichten gegeven en ik heb veel respect voor de plant en de mensen die met mij op reis zijn gegaan. Ik kan deze reis bij Yufen iedereen aanbevelen.
Heel veel liefs,
Gaby
M.
Na een jarenlange zoektocht naar de oorzaken van mijn pijn, verdriet en blokkades, kan ik eindelijk zeggen dat ik stap in de goede richting heb genomen. Ayahuasca heeft me daar enorm bij geholpen. De eerste ceremonie van mijn vriend en mij was bij Yufen. Vanaf het moment dat we binnen kwamen gaf zij ons een vertrouwd gevoel en alles voelde goed, ondanks de zenuwen voor deze eerste Ayahuasca reis. Tijdens de reis was Yufen er steeds op het juiste moment. Had ik het even moeilijk dan was ze er.. Ze voelt zo goed aan wat je doormaakt tijdens je reis. Ze zegt de juiste dingen, die voor mij mijn reis nog intenser maakte. Even een aai over je wang.. Ze gaf me het gevoel dat ik er mocht zijn. De tweede ceremonie hebben wij toen ook gelijk bij Yufen geboekt. Normaal gesproken ben ik gesloten en praat ik niet over mijn gevoelens. Ook emoties tonen is iets wat ik niet snel doe. Tijdens deze reis had ik het heel zwaar en bij Yufen kon ik mezelf eindelijk laten gaan en alle ellende eruit gooien. Ik heb nog nooit zo hard gehuild en heb me na de ceremonie ook nog nooit zo helder gevoeld. De derde Ayahuasca reis komt er weer aan en deze hebben wij natuurlijk bij Yufen geboekt. Het is voor mij zo belangrijk dat ik me vertrouwd voel in een omgeving, maar vooral bij de ceremonieleidster. Ook al ziet zij vele mensen die komen en gaan, voor mij is ze toch belangrijk geworden in een korte tijd.
Zhya
Na mijn studie aan de Hogeschool viel ik een beetje in een gat.
Ik wist immers eindelijk wat ik wilde doen, maar zag hierin weinig mogelijkheid in lijn met mijn eigen (steeds sterker wordende) visie.
Een 9 tot 5 baan voor de overheid paste hier niet tussen, direct zelfvoorzienend bleek ineens erg optimistisch en toch moesten de nodige rekeningen betaald blijven worden.
Hierdoor ontstond er een lichte paniek en onzekerheid die mij beetje bij beetje volledig leek over te nemen.
Daar waar ik tijdens mijn studie wereldse plannen en ideeën had leken deze nu ineens nog ver van de realiteit af te liggen.
Het meest machteloos voelde ik mij in de wetenschap bezitten terwijl gerichte actie nog teveel uitbleef.
De reis bij jou heeft onwijs veel verheldering gegeven omtrent zelfexpressie, je eigen ‘ik’ omarmen en je eigen plek innemen.
Stukken die steeds terugkeren omdat ik ze nog niet volledig heb omarmt of opgelost.
De afhankelijkheid rondom de misvormde entiteiten in mijn reis, die je goed wist te vertalen waren vooralsnog in conflict met het stukje karakter in mij die zegt het zelf allemaal wel te kunnen, omdat dit altijd zo gemoeten heeft.
Hulp vragen en aanvaarden is iets waar ik de laatste tijd veel aan had gewerkt, maar nog steeds mee aan de slag mocht.
Door mij dit te realiseren kan ik beetje bij beetje toegeven aan mijn kwetsbaarheid.
De eerste resultaten liegen er niet om.
Ik heb inmiddels een droombaan in de nieuwe vrije functie als Coach Agogie voor 24 uur per week, waarin ik mij verder kan ontwikkelen terwijl ik in rust kan verder werken aan mijn eigen droomconcept ‘crystallized minds’.
Heb vertrouwen en wees voorbereidt zijn toch wel weer de grootste lessen die ik hieruit heb mogen halen.
Verder wil ik eraan toevoegen dat de reis bij jou, (met daarop aansluitend de Hachuma) toch wel een grote doorslaggevende factor is geweest, want ik heb er natuurlijk al een aantal reizen opzitten :-).
Ik wil je nogmaals bedanken voor je zijn, je steun, je rake vertalingen, je fijne humor & de nazorg.
De reis was geweldig, fijn, verfrissend en inspirerend!
Stephanie
Tijdens mijn eerste Ayahuasca ceremonie was Yufen ceremonieleidster. Vooraf was ze rustig, betrokken en duidelijk. Tijdens de ceremonie voelde Yufen mij bizar aan. Als ik haar nodig was ze er. Zelfs als ze bij een andere deelnemer zat maakte ze contact met mij zodat ik het gevoel had dat ik nog steeds werd gezien. Ze is er voor je, ze geeft superveel liefde en is heel invoelend. Na de ceremonie nam ze echt de tijd voor me en hierdoor kwam ik in mijn eigen proces een stukje verder. Na deze aya ervaring liep ik helemaal vast met mezelf. Ik heb toen weer contact met Yufen opgenomen. Ze nam echt de tijd voor me een hielp me tijdens het struggelen met mezelf. Ik voelde dat ik verder moest met mezelf en het idee voor een prive aya coachingsessie voelde echt goed. Yufen legde de vinger op de zere plek dit was confronterend maar heeft mij onwijs geholpen. Yufen is echt een topbegeleidster en ik ben heel dankbaar dat ik mijn eerste twee reizen met haar heb gedaan. Thanks Yufen!!!!
Marianne
individuele sessie
"Normaal ben ik een vrouw van veel woorden"; ik probeer deze ervaring nu echter met weinig woorden samen te vatten...Net als tijdens mijn eerdere reizen met ayahuasca krijg ik ook nu steeds een soort 'mondklem' op en gaat mijn mond wagenwijd openstaan.   Als ik 'daar boven ben' (zo voelt het voor mij) dan hoef ik niet te praten en allerlei dingen uit te leggen. Ik gaap vooral heel veel en voel dan dat ik langzaam de controle los mag laten. Mijn thema van deze reis is dan ook opnieuw 'overgave'...   Ik ben heel dankbaar voor Yufen's fijne, zuivere energie tijdens de ceremonie. Ik hoef haar veel niet uit te leggen en op de momenten dat ik haar nodig heb, is ze al bij mij. Dan kijken we elkaar even aan, wat vaak al voldoende is. Maar ook haar vragen en zachte aanrakingen raken mij steeds diep en helpen mij verder te ontspannen en (mijzelf) over te geven.   Ik ben tijdens deze reis bijna constant in gesprek met mijzelf. Elke keer verlang ik nog dieper te gaan reizen maar de controle en mijn mind houden mij nog veel hier op aarde...   Op een gegeven moment komt (pup) Sary bij mij liggen. Ik pak onbewust haar pootje vast en voel meteen warmte en verbinding. Pas dan durf ik mijzelf volledig te laten gaan en ga ik dieper reizen. Met Sary heel dicht bij mij, ze blijft al die tijd bij mij. Ik krijg veel kusjes en voel heel veel liefde; die voel ik nu nog steeds. Voor mijzelf en voor alles wat mij zo dierbaar is...   "Allemachtig, wat ben ik (en is het leven) prachtig!"   Een volgende keer ga ik in ieder geval graag weer vol vertrouwen reizen bij Yufen en Sary.   Marianne
Marielle
Mijn vriend en ik hebben samen een reis gemaakt bij Yufen. Voor ons was het de eerste keer. Voor al onze vragen was ruim de tijd. Met veel vertrouwen gingen we daarom de sessie in. De ruimte is sfeervol ingericht en werd ceremonieel geopend. We hebben beiden een heel bijzondere ervaring gehad. Dankzij de zorgzame begeleiding van Yufen. Door muziek af te spelen, door af en toe met je te praten en ook door zelf met instrumenten rond te lopen leidt ze je door de ervaring heen. Tot slot een heerlijke maaltijd en alle rust om op adem te komen. Een helende ervaring. In alle opzichten. En ook nog een mailtje achteraf om te vragen hoe het gaat. Bedankt Yufen! Lieve groet van Marielle
Iris
Breda
Tijdens de ayahuasca ceremonie zorgt Yufen voor een veilige en liefdevolle sfeer. Ze voelt de energie goed aan waardoor ze precies weet wat te doen. Ze helpt je bij diepe en moeilijke processen door aandachtig te luisteren en te observeren en de juiste vragen te stellen. Zonder sturing, zonder oordeel. Hierdoor helpt ze je tot de kern te komen en helpt ze je steeds een laag dieper te gaan. Wanneer je de confrontatie met jezelf aandurft te gaan, zeker een aanrader!
Eilko
Vianen
Zowel als medereiziger als medebegeleider heb ik Yufen leren kennen als een energieke en doortastende “stille Kracht”. Ik heb haar naaste aanwezigheid steeds als fijn en vertrouwd ervaren. Haar positieve instelling en haar aanwezigheid in “het hier en nu” maken haar tot een goed invoelende coach die altijd in is om gevraagd advies te geven.
Rachel
Belgie
Ik heb enkele weken geleden bij Power Coaching  een stilte weekend ervaren. De begeleiding was super. Onze begeleidster “Yufen” was heel duidelijk in het uitleggen en ik vond het ook heel fijn dat zij uitgebreid de tijd nam om naar onze ervaringen te luisteren. De eerste dag was het voor mij een beetje vreemd en had ik een beetje moeite om mijn gedachten los te laten. Naarmate de dag vorderde heb ik plaats kunnen maken om meer diepere inzichten te krijgen. De volgende ochtend voelde ik mij heel anders, ik was aangenaam verrast wat de stilte in jezelf met je kan doen.  Uit het niets voelde ik plots liefde in en rondom mij, en tevens naar alle aanwezigen stromen. Het gaf me een zeer warm, sereen en aangenaam gevoel alsof ik de wereld aankan. Ik voelde mij compleet Zen, zonder woorden was ik in de zevende hemel.  De stilte bracht me op een natuurlijke manier naar de kern wie ik werkelijk ben. De stilte weekend was voor mij een zeer leerzaam, inspirerend en hartverwarmend ervaring. Dankjewel lieve Yufen voor je vertrouwen en warmte. Veel liefs Rachel uit België ❤
Catharina
Almere
Yufen is een prachtig en krachtig persoon. Ze ziet waar knelpunten zitten en laat je zelf de weg vinden naar een prachtig leven met wat ondersteuning. Voor mij betekend dat een zorgeloos altijd gewenst leven, Yufen heeft de deuren voor mij open gezet naar dit leven. Mijn dank is dan ook ongekend groot voor een persoon als haar in mijn leven!
Khadija
Schiedam
Tijdens een gesprek met Yufen gaf ik aan verschrikkelijk veel last te hebben van mijn lies/heup. Ik kon er haast niet van rechtop staan. En nu ben ik met mijn 28 jaartjes niet zo oud om al last te hebben van m’n heupen. Maar het enige dat Yufen zei was: Ja, ik kan je helpen. Het was zo’n overtuigende ‘’Ja’’ dat ik er even van op keek. Een beetje wantrouwend van zoveel zekerheid. Bij de dokter dien je je geschiedenis uit te leggen en aan te geven hoelang je hier last hebt etc., in ieder geval moet je iets meer informatie geven. Dit kwam bij Yufen helemaal niet te sprake. Yufen masseerde mijn heup en vroeg specifieke kernvragen, dit leidde mij tot het inzien van de oorzaak van mijn pijn. De oorzaak was namelijk geen fysieke klacht maar een emotionele last. Door dit te bespreken met Yufen, wat overigens heel vertrouwd aan voelde want zelf ben ik een vrij gesloten persoon, begreep ik dat de oplossing bij mij zelf ligt. Het enige wat ik nodig had was iemand die mij deze begeleiding gaf. Mijn heup werd heel warm tijdens de massage en toen opeens was de pijn weg. Die avond voor het slapen gaan kwam de pijn heviger terug. Maar wonderbaarlijk genoeg stond ik de volgende ochtend op ‘’Zonder rug pijn’’ en lies/heup pijn. Nu moet ik hier bij vermelden dat ik Yufen niets verteld heb van mijn rugpijn, die ik iedere ochtend ervaar. Maar wat ik later begrepen heb, is dat de rugpijn en de pijn aan m’n lies/heup met elkaar verbonden waren en dat beide te maken hadden met de emotionele last die ik niet kon los laten. Ik heb veel meegemaakt maar wat Yufen voor elkaar heeft weten te krijgen heb ik nog nooit gezien of ervaren. Mijn oprechte dankbaarheid. Khadija, Schiedam.
Janey
Verpleegster, Rotterdam
Tijdens een individuele ceremonie met Yufen, kwam ik na een lange zoektocht eindelijk bij de knelpunten, het was meer als duidelijk, dat ik zelf deze patronen in stand hield. Yufen haar liefdevolle begeleiding tijdens mijn pittige Ayahuasca ceremonie hielpen mij de inzichten nog beter te begrijpen. Inmiddels ben ik er een tijdje mee aan het oefenen, en het bevalt mij uitstekend. Zelfs mijn omgeving merkt een mega verschil aan mijn zijn.   Niets meer als liefde en zeker een absolute aanrader!
Lisanne
Rotterdam, Zuid Holland
In een één op één gesprek met Yufen bij mij thuis, heeft Yufen mij heldere inzichten gegeven in wat voor houding ik in nam in mijn leven. Door directe en ook simpele vragen aan mij te stellen, hield ze mij een spiegel voor wat me emotioneel heel erg geraakt heeft. Dit gaf mij de mogelijkheid verdriet uit het verleden te verwerken en er ook van te leren wat ik er in het NU aan kan doen. Door (op het eerste gezicht) eenvoudige opdrachten, heb ik mijzelf zo goed leren kennen en ben ik een heel stuk verder gekomen om te kunnen zijn wie ik daadwerkelijk ben en ook wil zijn. Leven in liefde, heeft Yufen mij gegeven <3
Patricia
Delft
Mijn zoon M. was helemaal gaar in de auto! Eenmaal thuis was alles weer oké! Bijzonder! Ik vind je zeer duidelijk, to the point!! Top !! Echt oog voor het kind!! Thanx!!
Carolien
Yufen daagt je uit. Vraagt door en laat je diep gaan. Tijdens een kickboksintervisie heb ik een grote frustratie aangepakt. Wat kwam er een boel los! Yufen hielp me hierbij in een veilige omgeving. Met haar doordringende ogen kijkt ze voorbij je ziel. Wat een kracht zit er in deze kleine "grote" vrouw! Dank je wel Yufen!
Wanda
Een intensieve boks intervisie met mijn meiden van de kinder- gezinscoach opleiding bij Yufen van Spidergym gehad. Zo gaaf om te zien en te ervaren dat tijdens de beweging ruimte mag ontstaan voor bewustwording. Wat vertelt je beweging over hoe je in het dagelijksleven reageert op situaties. Diepe buiging voor de meiden... En dankjewel Yufen <3
Kitty
Rhoon, Zuid Holland
Ik heb Yufen onlangs leren kennen als een zeer intuïtieve coach. Ze keek door mijn maskers heen en kwam heel snel tot de kern. De ervaring om zo diep te gaan was op dat moment heftig maar ook heel fijn om bij het gevoel van vrijheid in mijzelf te komen. Het is heel duidelijk te zien waar mijn blokkades liggen. Yufen stelt korte maar kernachtige vragen die je een stap verder brengen. Ik heb in 1 sessie een hele grote stap vooruit kunnen zetten en kan Yufen zeker aanbevelen!