Wat betekent waarde voor jou?

De afgelopen week ben ik tijdens mijn administratie werkzaamheden door, geïnspireerd geraakt door een korte teaser van Marie Kondo. Vandaag stond ik in mijn eigen keuken en tijdens het bereiden kwam er een intens moment aan een herinnering aan een droom van vannacht en de link met een Ceremonie van het afgelopen jaar. Ja soms vallen de kwartjes iets later op zijn plek, Ik vind deze uitdagingen die moeder Ayahuasca me aanreikt zeer verhelderend, en het houd mij redelijk scherp. Mijn droom had een belangrijke sleutel die ik al een tijdje niet door had.

Opruimen

Ik boog me over het aanrechtblad en begon met weghalen, opruimen en schoonmaken. Het volgende wat ik open trok was een kastje, ik zag nog een aantal flesjes wijn staan, en deed deze weer dicht. Onder de kast stond een kistje voor wat koffiecups, en ik zag wat andere keukengerei en prullaria staan. Ik besluit deze allen weg te doen. Al een tijd lang kon ik maar niet de rust in mijn gedachten vinden, zonder eerst afgeleid te zijn door allerlei prikkels. Al een tijdje wordt ik steeds nieuwsgieriger naar het concept van minimaliseren. Wanneer ervaar ik voldoening in het leven, begint bij jezelf. Waar hecht ik nou waarde aan? en wat is noodzaak? Er kwam ruimte voor een gevoel van begrip. Dit is fijn denk ik dan. ik besluit om eerst nog even een filmpje te schieten…..

Wat veel spullen, en waar komt dit vandaan??

Misschien neem ik jullie in mijn volgende youtube filmpje wel mee naar de ontwikkelingen die ik mee maak… Lijkt me erg spannend om te doen. En misschien heb je tips of doe je zelfs met mij mee?

En wat mijn waarde nu eigenlijk is,

Liefde voor wie ik ben…..

Yufen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.