Wat een mooi proces

Het voelt als het gaan staan in je eigen potentie. Een energie en power in je lichaam met dingen ondernemen. Wat een bijzondere dagen om er hier eens echt met jezelf aan de slag te gaan. Je komt dan echt in een nieuwe dimensie. Ik weet niet of ik dit makkelijk kan uitleggen, maar dit is mijn versie op mijn pad. Ik zeg niet dat dit de enige oplossing is, ik deel slechts mijn ervaring.

Iets meer als een half jaar geleden, kwam ik in een zware periode, de burn-out had weer gewonnen van mijn ego, ik moest toegeven, aan degenen die mij echt kennen, hebben dit van dicht bij mogen meemaken. Ik deelde mijn verhaal. Het was belangrijk om er met familie of vrienden erover te kunnen praten. Dit zorgde voor een afleiding. De eerste positieve impulsen. Ik had het zwaar lichamelijk en geestelijk. Het ego had ik getemd.

Ik moest de keuze maken om mijn leven op meerdere vlakken opnieuw in te delen. En maakte de moeilijkste beslissing, en tegelijkertijd de mooiste in mijn top 5 lijst. Een hele zware periode van een gevecht met mijn lichaam was de druppel. Ik had een mooi stoer zieltje gedragen. En dat had een duidelijke boodschap. Alles komt goed, alles op zijn tijd.

Mijn hart leerde mij voelen wat ik echt belangrijk vind voor mijzelf. Ik nam de beslissing om met Power Coaching door te gaan. Hoe dat wist ik nog niet, een bijzondere tijd van afsluiten en dieper gaan, was soms lastig. Ik had ergens nog een blokkade. En ben deze op gaan zoeken. De antwoorden bestonden uit redeneringen vanuit een verstandige opinie, ik was de andere opties even vergeten. Het hart en mijn intuïtie. Ja de verbinding in mijn ware potentie.

Ik ben geen limiet in gedachten, ik ben geen limiet in daden, ik ben.

Ik ben niemand meer, ik ben niemand minder. En dat is goed genoeg! ❤️

Ow ja en de verbouwing verloopt voorspoedig… ik denk volgende week in te kunnen richten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.